Toestandsinspectie Supervisor App
Toestandsinspectie

Voordelen

  • Wegen, bruggen, sluizen etc.
  • Vastleggen toestand/schades
  • Overzicht in locaties op kaart
  • Monitoring toestandverloop
  • Opvolging van meldingen
  • Overzichtelijke PDF rapportage

Direct aanmelden

Over deze module

Wat is de toestand van uw object? Ieder object is onderhevig aan degradatie door dagelijks gebruik en overige omstandigheden en zorgen voor het verloop van de toestand. Om een correct beeld te krijgen van de toestand van uw object kunt u alleen, of samen met MGciviel een toestandsinspectie uitvoeren om het beeld te bepalen.

In welke toestand verkeert uw areaal of object? Elk object ondergaat een degradatie, het dagelijks gebruik, de toenemende verkeersintensiteit en overige omstandigheden zorgen voor dit verloop van de toestand. Om het juiste beeld van een object te verkrijgen is de Toestandsinspectie tot stand gekomen.

De toestandsinspectie is gerichte toets op het functioneren van (onderdelen van) een object. Het resultaat van de inspectie is de vaststelling in hoeverre een object naar behoren functioneert, zo mogelijk op basis van visuele waarnemingen. De punten waarop een object wordt getoetst, wordt bepaald op basis van een risicoanalyse. Supervisor biedt een dermate flexibiliteit dat u nagenoeg al uw objecten kunt ondervinden aan een inspectie. Al tijdens uw inspectie stelt Supervisor het rapport op en kunt u deze met een simpele handeling printen en/of versturen. Kortom een perfecte tool voor Assetmanagement.

Werkt u altijd volgens een vast stramien en standaard opnameformulier tijdens uw toestandsinspectie, maar heeft u nu niet direct een beeld hoe Supervisor u hierbij kan helpen? Klik dan hier om te zien hoe we te werk gaan.