Inspirerende dagen op de Infra-relatiedagen - Supervisor App

Afgelopen week was het eindelijk tijd om het grote publiek kennis te laten maken met onze applicatie. Met zes man sterk (lees: vijf man en één vrouw) reisden we af naar Hardenberg voor het driedaagse evenement; de Infra Relatiedagen 2016. Onze kans om te laten zien wat we allemaal in petto hebben voor de infrabranche!

 

Infra Relatiedagen

 

Groot succes

De eerste dag startte vrij rustig, wat ons de tijd gaf om even te acclimatiseren. Vanaf een uur of vier nam de drukte toe en bleek ons ‘grote team’ meer dan nodig. We zijn vanaf dat punt vrijwel voortdurend in gesprek geweest met uiteenlopende partijen. Van gemeentes tot afvalverwerkingsbedrijven en partijen in groenonderhoud. Allen lopen tegen situaties aan waarbij de efficiëntie in hun werkwijze te wensen overlaat. Voor ons een mooie gelegenheid om te laten zien dat ze met de Supervisor App veel van de voorkomende problemen kunnen oplossen c.q. voorkomen.

 

supervisor

 

Zijn jullie van de radio?

Helemaal onbekend bleek de Supervisor App echter niet te zijn. Zo bleek dat ons interview voor de BNR radio in oktober vorig jaar niet onopgemerkt voorbij is gegaan. De reacties van bezoekers en exposanten waren dan ook zeer positief. Frouke: “Het was erg leuk om te ervaren dat mensen uit de infrabranche écht toe zijn aan vernieuwing. Als start-up bedrijf wekten we daarom veel interesse. Met name doordat wij de ‘old habbits’ willen doorbreken en een nieuwe werkwijze introduceren waarmee niet alleen tijd en geld wordt bespaart, maar vooral veel fouten en daarmee gepaarde ergernissen worden voorkomen.”.

 

infra relatiedagen

 

Laatste kans om een tablet te winnen!

Al met al was het voor ons een zeer geslaagde beurs met een aantal zeer interessante leads. Tijdens de Infra Relatiedagen konden mensen zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en daarmee kans maken op een gratis tablet. Deze actie loopt nog tot aanstaande vrijdag. Dus heb jij je nog niet ingeschreven? Snel doen! Of tip je collega nog even, zodat hij/zij ook kans maakt!

 

Aanmelden kan hier