De nieuwe Supervisor is online! - Supervisor App

We zijn achter de schermen druk bezig geweest om de nieuwe release zo snel mogelijk online te krijgen. Het is gelukt en we zijn er trots op, de nieuwe release is veel overzichtelijker geworden! Ontwerptechnisch hebben we grote veranderingen gemaakt. De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Dashboard

De grootste verbetering die we hebben doorgevoerd is het Dashboard. nieuwe release appJouw projecten in Supervisor zijn nu nog makkelijker te monitoren en je ziet direct voor welke openstaande acties je verantwoordelijk bent. Alle zichtbare gegevens worden gesorteerd op de laatst gemaakte wijzigingen. Alle gegevens worden nu in 5 kolommen weergegeven:

  • Mijn projecten: Dit zijn je lopende projecten, het project waar door een gebruiker het laatst in gewerkt is staat bovenaan.
  • Gesloten projecten: Dit zijn alle gesloten projecten waaraan jij hebt deelgenomen, de gegevens van projecten zijn altijd toegankelijk.
  • Mijn acties: Dit is je actielijst, jouw ‘to do’ lijstje. Dit zijn meldingen waarvan jij actiehouder bent en op dat moment ook verantwoordelijk. De eindverantwoordelijke kan nog altijd degene zijn die melding heeft gemaakt.
  • Mijn meldingen: Dit zijn alle meldingen van alle projecten die jij hebt gemaakt. Deze zijn ook gesorteerd op laatst gewijzigd.
  • Recent gewijzigd: Dit zijn meldingen die recent zijn gewijzigd en zijn gesloten.

Via je dashboard vraag je gemakkelijk nieuwe projecten aanv met verschillende modules.

 

Projectmap

De projectmap, waar je terecht komt als je op je dashboard op een project klikt, is overzichtelijker geworden. Er zijn een aantal ontwerptechnische verbeteringen doorgevoerd. In drie handelingen weet je nu exact de voortgang van het project, waar het project plaatsvindt, de projectdetails en draai je een rapportage uit. Beheerders van het project wijzigen hier eenvoudig projectgegevens en/of nodigen nieuwe gebruikers uit.

Meldingen en opmerkingendialoog, transparant

Naar onze mening was het overzicht van de meldingen niet helder genoeg. Met name de wijze waarop terugmeldingen werden weergegeven, was voor verbetering vatbaar. Vandaar dat we dit hebben voorzien van een nieuwe lay-out waardoor de inhoud in één oogopslag helder is en er een dialoog ontstaat.

Rapportages

We hebben ook grote stappen gezet richting een duidelijke rapportage. Ook hier zijn een aantal ontwerptechnische verbeteringen doorgevoerd. Het titelblad is vereenvoudigd en het logo van het project vergroot, je ziet nu in één oogopslag om welk project het draait. Na de inhoudsopgave is een kaart toegevoegd waarin de meldingen overzichtelijk zijn weergegeven. Jouw meldingen zijn nu netter uitgelijnd en overzichtelijker geworden, je ziet nu direct wat de status van de melding is, wie de melding heeft gemaakt en wie op dat moment actiehouder is. De mogelijkheden voor het printen van je rapportages zijn ook flexibeler geworden. Het is mogelijk om willekeurige meldingen te genereren door ze aan te vinken in de projectmap. Ook kun je rapportages genereren zonder opmerkingen.

Rapportage, nieuw, overzichtelijk

Na deze update zijn we alweer druk bezig met andere vernieuwingen en verbeteringen. Heb jij als gebruiker (dus expert op dit gebied) ook ideeën ter verbetering van onze app? Dan horen we dit graag. We werken met plezier samen aan een transparante en efficiënte business.