Samenwerking met InnBlue - Supervisor App

InnBlue

Vorige week was Richard Ydema van InnBlue bij ons op kantoor voor de ingebruikname van onze app. InnBlue is een jong en dynamisch bedrijf dat onder andere ondersteuning biedt bij projecten op het gebied van water- en afvalwatertechnologie. Richard gaat Supervisor toepassen in zijn dienstverlening richting gemeentes en waterschappen.

 

Aan de slag

Hoe ziet zo’n project met Supervisor er ongeveer uit? InnBlue inventariseert namens zijn opdrachtgever (de gemeente of het waterschap) de staat van de installatie. In de app registreert hij welke componenten van de installatie gerenoveerd moeten worden (in een vooraf vastgesteld keuzemenu) en daarna zet hij een opdracht uit richting aannemers. Zij reageren hier vervolgens op met een offerte, waarna de gemeente een keuze kan maken. Na het gunnen van de opdracht gaat de aannemer aan de slag. InnBlue en de gemeente blijven via de applicatie op de hoogte van de voortgang en ontvangen in de Supervisor App het benodigde ‘bewijsmateriaal’.

 

Het vervolg

Ben je nieuwsgierig hoe dit verder verloopt? Wij blijven uiteraard in nauw contact met InnBlue over de voortgang van de processen binnen Supervisor. En we houden jou hiervan op de hoogte. We hopen jou op deze manier te inspireren om ook efficiënter en effectiever te werk te gaan. Heb je nu al vragen? We beantwoorden ze graag!

InnBlue