Haal nog meer uit Supervisor met deze tips! - Supervisor App

Met onderstaande tips haal jij nog meer uit Supervisor en wordt je werk nog plezieriger dan het al is!

Synchroniseren

Hoewel Supervisor maar relatief weinig data verbruikt, kan het met intensief gebruik voorkomen dat het toch relatief veel data gebruikt van je databundel. Beschik je niet over een grote databundel op je telefoon of tablet, dan bespaar je met dit simpele trucje op je dataverbruik. Ga naar:

Instellingen>Applicaties>Applicatiebeheer> Zoek in de lijst naar Supervisor en klik hier op> klik op gegevensgebruik>klik Achtergrondgegevens beperken aan.

 

Nu synchroniseert de Supervisor App alleen als er een wifi-verbinding beschikbaar is.

Verbeterde rapportage

De rapportage die Supervisor maakt is al bijzonder duidelijk. Maar door deze tips toe te passen bij het maken van een foto, haal jij nog meer uit Supervisor:

  • Ga wat dichterbij het object staan dat je wilt fotograferen. Omdat de camera op je mobiel niet -zoals bij een gewone digitale camera- een echte zoomlens heeft, krijg je het beste resultaat als je de foto van zo dichtbij mogelijk maakt. Zo voorkom je dat foto onduidelijk en pixelig wordt. Want inzoomen met je mobiel betekent meestal pixelverlies. De kracht van Supervisor ligt mede in scherpe en duidelijke foto’s.
  • Hoef je slechts één object te fotograferen? Probeer dan de focus hierop te leggen. Dit doe je door te klikken op het object op het scherm, de camera probeert nu scherp te stellen op het betreffende object.
  • Goede belichting. De kwaliteit van je foto wordt mede bepaald door de belichting van de foto. Probeer de situatie of het object dat je fotografeert altijd met de lichtbron (bijvoorbeeld zon) in de rug te maken.

Achteraf aanpassen melding

Heb je weinig tijd voor een opname of is het bijvoorbeeld slecht weer? Dan heb je de mogelijkheid om je melding achteraf aan te vullen. Zo kan je snel en eenvoudig de benodigde foto’s maken en hier eventueel een paar steekwoorden bij te plaatsen. Wanneer je meer tijd hebt (of lekker warm en droog zit), vul je de gegevens aan en maak je de melding definitief.